Tornem al tradicional menú de Nadal a les cuines de l’escola

De la mà de la botiga “Mardetierra” (C/ Comte de Salvatierra, 4) i a través de l’AMPA, vam gaudir una vegada més d’una masterclass a la cuina de l’escola, elaborant un menú per sorprendre a les nostres famílies aquest Nadal.

Guiades per la  Yoisy i la Míriam, vam preparar un aperitiu, tartaleta de ceba confitada amb allioli gratinat; un primer plat, crema de pèsols amb mousse de parmesà i tòpics de pernil; un segon, salmó amb cítrics i escalunyes; i uns postres, escuma de torró.

Després vam sopar junts tastant tots els plats. Gràcies a les cuineres vam gaudir d’una experiència molt agradable i profitosa. Van compartir amb tots nosaltres els seus secrets per fer més saborosos els plats (fer tòpics de pernil al forn, cuinar les escalunyes amb Pedro Jiménez i fer-les més dolces…) i ens van donar idees per variar les receptes (canviar la crema de pèsols per una de carxofa, o el salmó per un filet de porc, pels carnívors), tot d’una forma molt planera i accessible.

Per donar un caire més festiu al sopar, vam brindar amb un cava brut nature “Roger de Flor”, amb el que van cuinar el salmó. És una vetllada compartida amb altres pares i mares que ens acosta al Nadal i ens desperta les ganes de cuinar.

Esther Otal, mare d’alumna de 1r de batxillerat