Taller online “Meditar pels estudis i el descans a qualsevol edat”

 

Els infants i els adolescents moltes vegades estan inquiets i dispersos, també els adults. A vegades ens costa dormir i estudiar. A més, la situació actual ens fa més propensos a patir estrès i ansietat. Podem ajudar-nos a través de la meditació, una eina molt fàcil que serveix també per cohesionar pares, mares i fills/es.

Mitjançant aquest taller, els joves i les famílies aprendran a meditar i a usar la meditació en la seva vida quotidiana. Però especialment com a eina enfocada als estudis i al descans.

El taller està pensat per als pares i les mares, però també per als adolescents. Aprendrem a meditar i a incorporar fàcilment aquesta pràctica en el nostre dia a dia. Consta de quatre senzills passos molt pràctics: la respiració, la consciència del cos, les afirmacions positives i la visualització.

Impartirà el taller la Vilma Montoliu, naturòpata, divulgadora sobre benestar emocional, experta en meditació i creadora de contingut digital. Podeu veure i practicar la meditació abans del taller entrant al seu canal de YouTube, buscant Vilma Montoliu, o al seu Instagram @vilmamontoliu13. També trobareu tota la seva informació a www.vilmamontoliu.com

DIRIGIT A: TOTA L’ESCOLA

DIA: 10 de juny

HORA: 19.30

MODALITAT: ONLINE

INSCRIPCIÓ: Envieu un correu electrònic a sarria.afa@escolapia.cat indicant com a assumpte: TALLER MEDITACIÓ

Us respondrem amb l’enllaç del taller.

PREU: GRATUÏT

Places limitades: 30 famílies

Un cop feta la inscripció, es demana compromís d’assistència al taller.

Data límit d’inscripció: 9 de juny