Si un joc de taula és divertit i entretingut, quan el fem gegant la diversió i l’entreteniment creixen en la mateixa proporció. L’AMPA i el professor de matemàtiques a l’ESO Luis Cros ens proposen el Taller de Jocs Gegants.

En aquest taller jugarem a quatre jocs:

  • SET. El joc de Marsha Jean Falco, creat el 1974 i publicat el 1991, dona nom al nostre grup. Consisteix en trobar tres cartes d’un grup de dotze que en les seves característiques de nombre, color, textura i forma siguin totes iguals o diferents. En aquest joc ni la capacitat ni l’edat seran determinants.
  • Speed Cups. Joc creat per Haim Shafir, Yanina Shimoni i Barbara Spelger. Consisteix en col·locar els cinc cubs de colors diferents en la mateixa posició que indica la targeta. No et deixis enganyar pel que sembla a primera vista, guanyarà l’equip que millor representi la col·locació dels colors.
  • Nonaga. Joc de Víctor Bautista i Roca. Cal aconseguir agrupar les nostres tres fitxes per poder guanyar. Però en el joc no només es mouen les fitxes, també es mou el tauler! Qui guanyarà, blanques o negres?
  • Micro Robots. Un joc d’Andreas Kuhnekath en el qual hem d’ajudar un petit robot a trobar el camí per arribar a l’avaria que ha de reparar. El podrem ajudar?

VENS A JUGAR AMB NOSALTRES?

TALLER DE JOCS GEGANTS Dia: dimarts 28 de maig de 2019 Horari: de 17.30 a 19.30 Lloc: Pati de palmeres (davant auditori) Edat recomanada: a partir de 6 anys Cost: gratuït (entrada lliure) Dinamitzador: Luis Cros, professor de matemàtiques a l’ESO