Summer Camp 2022

INSCRIPCIONS

Benvolgudes famílies,

El dilluns 11 d’abril a les 8h iniciarem el primer període d’inscripció al Summer Camp’22 per als alumnes des de 2n de primària fins a 2n d’ESO.

Com vam explicar en el correu anterior, la primera fase d’inscripció serà de l’11 al 14 d’abril; 4 dies per reservar la plaça. En cas de superar el 100% de les places en algun dels dos torns, es farà un sorteig* el 19 d’abril; el mateix dia informarem de l’assignació de places i de la llista d’espera.

Si acabat el primer període d’inscripció queden places en algun dels dos torns, les oferirem per ordre de llista d’espera del torn que ha quedat ple. Els que estiguin interessats en aquest canvi de torn, el podran formalitzar presencialment els dies 21 i 22 d’abril.

En cas de no omplir totes les places ofertades, s’obrirà un segon període d’inscripció el dilluns 25 d’abril que durarà fins que s’omplin totes les places vacants. Un cop exhaurides s’entrarà en llista d’espera. En aquest segon període, es mantindrà l’ordre d’inscripció com a mètode de reserva de plaça. A més, aquest any tindreu l’opció de fer una inscripció conjunta de dos germans.

 
PRIMERA FASE D’INSCRIPCIÓ (de l’11 al 14 d’abril) CLIQUEU AQUÍ
 
Si teniu dubtes, no us perdeu el vídeo de l’estiu passat
 
INFORMACIÓ GENERAL
1r TORN: del 27 de juny al 3 de juliol
2n TORN: del 4 al 10 de juliol
Reunió informativa: 19 de maig a les 18h
 

Preu per torn: 494 € (10% de descompte, si es fan els dos torns)
Primer pagament 25 d’abril: 247 €
Segon pagament 25 de maig: 247 €

 
En cas que algú faci més d’una inscripció, només serà vàlida la que s’hagi fet primer. 


Equip Summer Camp

Related Posts