Summer Camp 2023

INSCRIPCIONS

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí la 8a edició del nostre Summer Camp. Enguany us tornem a oferir dos torns: del 26 de juny al 2 de juliol i del 3 al 9 de juliol. Els més atrevits els poden fer tots dos!

El dimarts 21 de març a les 18h tindrà lloc la reunió informativa a l’auditori de l’escola, on explicarem el procés d’inscripció i totes les novetats que us ha preparat l’equip del Summer Camp

A la casa de Mas Colltort, a l’entorn natural de la Garrotxa, farem una immersió en anglès durant les 24 hores del dia: activitats dinàmiques en anglès, travesses de muntanya que acabaran amb un bany en un parc aquàtic natural, jocs de nit, entre d’altres. Viurem moments inoblidables amb els amics del curs i amb els nous amics que farem a l’estada.

A causa de l’alta demanda dels darrers cursos, les inscripcions es dividiran en dos períodes i es faran des del web de l’Escola:

La primera fase s’obrirà el dilluns 27 de març fins al dijous 30. Quatre dies per reservar la plaça. En cas de superar el 100% de les places en algun dels dos torns en aquest període, es realitzarà un sorteig* per veure quines inscripcions entren i quines no.

En cas de no omplir totes les places oferides, s’obrirà un segon període el dilluns 10 d’abril fins que s’omplin totes les places vacants. Un cop omplertes s’entrarà en llista d’espera. En aquest segon període, es mantindrà l’ordre d’inscripció com a mètode de reserva de plaça. A més, aquest any tindreu l’opció de fer una inscripció conjunta de dos germans.

*El sorteig es farà agafant un nombre a l’atzar que correspondrà a un nombre d’inscripció. A partir d’aquest, s’agafaran els 59 següents (tornant a l’inici de la llista si s’arriba al final). Les sol·licituds restants quedaran en llista d’espera pel mateix ordre sortejat. Si un dels torns no arriba a un mínim de 30 inscrits, no s’obrirà.

INSCRIPCIONS el 27 DE MARÇ A LA WEB DE LA SECCIÓ ESPORTIVA

Preu per torn: 520 € (10% de descompte, si es fan els dos torns)
Primer pagament 31 de març: 260 €
Segon pagament 25 de maig: 260 €

Per més informació podeu escriure un correu a: summercamp@sarria.epiaedu.cat

No us perdeu el vídeo resum del Summer Camp de l’any passat. Tornareu segur!

 
INFORMACIÓ GENERAL
1r TORN: del 26 de juny al 2 de juliol
2n TORN: del 3 al 9 de juliol
Reunió informativa: dimarts 21 de març a les 18h a l’escola
 
 

Equip Summer Camp
 

 
Informació i contacte

Immaculada 25-35, 08017 Barcelona
On som?
932 120 908
infosarria@escolapia.cat
La Meteo

Related Posts