Setmana de Sant Josep de Calassanç

El 27 de novembre celebrem la diada de Sant Josep de Calassanç. Fa més de 400 anys, un home va tenir la visió i la vocació de crear la primera Escola Popular d’Europa: L’Escola Pia. Actualment, a Catalunya continuem la seva obra amb 20 escoles, 20.000 alumnes i més de 2.000 professionals per continuar fent realitat el seu somni i el nostre: educar i formar persones que millorin la nostra societat del segle XXI.

Com cada curs, la setmana d’activitats de Sant Josep de Calassanç és molt esperada i emotiva per tota la comunitat educativa de l’Escola. Una multitud d’activitats diferents amb un denominador comú, aprendre i conviure: la tradicional Fira a Educació infantil, a càrrec dels alumnes de 5è de Primària; la Fira adreçada als alumnes de 1r a 4t de Primària, dinamitzada pels alumnes de 6è; el cros dels alumnes, a càrrec dels alumnes de CAFEMN;  el cros dels docents de Primària, les xocolatades; les olimpíades, dinamitzades pels alumnes d’AAFE; les dinàmiques de grup, les visites a diferents ONG’s i totes les activitats de convivència… 

Vegeu el programa de la setmana d’activitats de Sant Josep de Calassanç d’enguany, que iniciem avui i que tindrà lloc fins el divendres 30 de novembre.