Proper concert del Cor Harmonia: 17 de juny a l’Ateneu de Vilassar de Mar

No us perdeu el proper concert del Cor Harmonia, juntament amb la coral l’Englantina el proper dia 17 de juny, a les 19.00, a l’Ateneu de Vilassar de Mar. 

El Cor Harmonia nasqué el any  1983 a L’Escola Pia de Sarrià, d’una colla de pares d’alumnes que, com objectiu principal, es proposaren de conrear el cant coral i de gaudir de la música, tot intentant assolir un millorament técnic i interpretatiu, cada vegada mes acurat.

Ha realitzat molts concerts per tot Catalunya i fins i tot a la provincia d’Alacant, principalment a Barcelona i viles de tot Catalunya (Puigcerdá, Pontons, Corbera de Llobregat, LLivia, Sant  Antoni de Calonge, Besalú, Banyoles, i França). També ha actuat diverses vegades a la televisió TV2 i a la missa de la Catedral de Barcelona, retrasmesa per Radio Estel.

Ha participat en les trobades de corals de Santa Cecília, desde 1990, fins el any 2013, i ha organitzat Trobadas de Corals a l’Escola, des de l’any 1995, amb participació de diverses agrupacions de fora. Ha participat en Trobades al barri, amb el Ajuntament de Sarrià-Sant Gervasi, i fins i tot a gravat un disc, amb la col·laboració del Districte.

Al llarg de la seva trajectòria, el Cor Harmonia ha paricipat en casaments i festivitats socials. Ha cantat també en las festes de las primeras comunions, a l’Escola.

El Cor Harmonia va ser present molt activament als actes de celebració del Centenari de l’Escola Pia de Sarrià, l`any 1994, que sempre a sigut la nostra casa.