Aprenentatge d’idiomes i internacionalitat

Un projecte de prestigi i innovador

A l’Escola Pia Sarrià-Calassanç treballem per ser una escola multilingüe perquè el coneixement i ús de diverses llengües és un eix transversal de la nostra proposta de qualitat i innovació educativa, la qual es fonamenta en els següents principis:

  • El nostre projecte educatiu inclou l’aprenentatge dels idiomes anglès, el francès i l’alemany.
  • La garantia de qualitat és que els nostres alumnes obtinguin la certificació de la seva competència lingüística per part d’organismes externs reconeguts: Cambridge, Ministère de l’Éducation Nationale de França i Goethe-Institut Barcelona.
  • Els intercanvis i les estades a l’estranger formen part del nostre projecte lingüístic.
  • Alt nivell d’anglès i índex d’internacionalitat.
  • L’aprenentatge d’un idioma en horari extraescolar és una estratègia complementària que forma part del nostre projecte educatiu.

 

 

erasmus-plus

L’1 de gener de 2014 va entrar en vigor el  el programa Erasmus + per al període 2014-2020, aprovat pel Parlament Europeu.

El nou programa Erasmus + s’emmarca en l’estratègia Europa 2020, en l’estratègia Educació i Formació 2020 i en l’estratègia Rethinking Education i engloba totes les iniciatives d’educació, formació, joventut i esport.

Les nostres relacions acadèmiques en l’àmbit europeu i internacional han permès que alumnes de la nostra escola hagin participat i participin en intercanvis lingüístics i estades a l’estranger.  Aquestes experiències faciliten una col·laboració, que entenem essencial, per al desenvolupament dels nostres alumnes. Actualment el nostre àmbit de relació s’estén per països com Regne Unit, França, Polònia, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Canadà.

CARTA ERASMUS DE EDUCACIÓN SUPERIOR 2014-2020

ECHE 2021-2027

DECLARACIÓ DE LA POLÍTICA ERASMUS+ DE L’EPS

ERASMUS+ POLICY STATEMENT FROM EPS[

/vc_column_text]

09
febr.

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

Avui, 11 de febrer, se celebra el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència. 
Read More
12
gen.

Welcome Aisling!

Donem la benvinguda a l’Aisling Kirk, l’ auxiliar de conversa procedent de Clare (Ireland).
Read More
22
oct.

Magic Stone

Els alumnes de 1r de Primària, en les hores d’anglès, estan immersos de ple en el Projecte de Magic Stone. Fa uns dies vam trobar amagades a la classe les pedres màgiques, una per cada alumne! Les hem pintatades i decorades!  Aprenem i ens ho passem d’allò més bé.
Read More
19
oct.

Publicat l’article que van revisar els alumnes del Projecte Frontiers for young minds

El curs passat, els alumnes Àlex Mas, Sofia Cordeiro, Nico Ducceschi, Jack Brydon, Ma del Mar Vallès, Clàudia Fransitorra i Pol Gallego van participar en el projecte Frontiers for Young Minds. 
Read More