Aprenentatge d’idiomes i internacionalitat

Un projecte de prestigi i innovador

A l’Escola Pia Sarrià-Calassanç treballem per ser una escola multilingüe perquè el coneixement i ús de diverses llengües és un eix transversal de la nostra proposta de qualitat i innovació educativa, la qual es fonamenta en els següents principis:

  • El nostre projecte educatiu inclou l’aprenentatge dels idiomes anglès, el francès i l’alemany.
  • La garantia de qualitat és que els nostres alumnes obtinguin la certificació de la seva competència lingüística per part d’organismes externs reconeguts: Cambridge, Ministère de l’Éducation Nationale de França i Goethe-Institut Barcelona.
  • Els intercanvis i les estades a l’estranger formen part del nostre projecte lingüístic.
  • Alt nivell d’anglès i índex d’internacionalitat.
  • L’aprenentatge d’un idioma en horari extraescolar és una estratègia complementària que forma part del nostre projecte educatiu.

 

Les estades lingüístiques i estades a l’estranger 

 

erasmus-plus

L’1 de gener de 2014 va entrar en vigor el  el programa Erasmus + per al període 2014-2020, aprovat pel Parlament Europeu.

El nou programa Erasmus + s’emmarca en l’estratègia Europa 2020, en l’estratègia Educació i Formació 2020 i en l’estratègia Rethinking Education i engloba totes les iniciatives d’educació, formació, joventut i esport.

Les nostres relacions acadèmiques en l’àmbit europeu i internacional han permès que alumnes de la nostra escola hagin participat i participin en intercanvis lingüístics i estades a l’estranger.  Aquestes experiències faciliten una col·laboració, que entenem essencial, per al desenvolupament dels nostres alumnes. Actualment el nostre àmbit de relació s’estén per països com Regne Unit, França, Polònia, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Canadà.

CARTA ERASMUS DE EDUCACIÓN SUPERIOR 2014-2020

ERASMUS CHARTER FOR HIGHER EDUCATION 2014-2020

DECLARACIÓ DE LA POLÍTICA ERASMUS+ DE L’EPS

ERASMUS+ POLICY STATEMENT FROM EPS[

/vc_column_text]

22
oct.

Magic Stone

Els alumnes de 1r de Primària, en les hores d’anglès, estan immersos de ple en el Projecte de Magic Stone. Fa uns dies vam trobar amagades a la classe les pedres màgiques, una per cada alumne! Les hem pintatades i decorades!  Aprenem i ens ho passem d’allò més bé.
Read More
19
oct.

Publicat l’article que van revisar els alumnes del Projecte Frontiers for young minds

El curs passat, els alumnes Àlex Mas, Sofia Cordeiro, Nico Ducceschi, Jack Brydon, Ma del Mar Vallès, Clàudia Fransitorra i Pol Gallego van participar en el projecte Frontiers for Young Minds. 
Read More
16
oct.

Spirit Day

Yesterday, our 3r and 4t d’ESO students went purple to celebrate SPIRIT DAY.
Read More
01
oct.

Benvinguda Jenna!

Donem la benvinguda a la Jenna, l’auxiliar de conversa que estarà amb nosaltres fins a final de curs amb els alumnes d’Educació infantil com a referent nadiva reforçant les competències comunicatives i lingüístiques dels nostres alumnes de P3, P4 i P5.
Read More
29
set.

Maria del Mar Vallès i Blanca León seleccionades per participar en l’Inspiring Girls American Space Club-2

Les alumnes Maria del Mar Vallès i Blanca León han estat 2 de les 10 alumnes de 4t d’ESO de Barcelona seleccionades per participar en l’Inspiring Girls American Space Club-2, un programa internacional intensiu enfocat al desenvolupament de les habilitats de lideratge per a noies i organitzat pel Consolat General dels EEUU a Barcelona amb...
Read More
22
set.

The Dual Diploma Certificates are here!

The Dual Diploma Certificates are here! Congrats to the 22 graduates. We are very proud of you Class of 2020!
Read More
15
set.

Batxillerat Dual /Admission Test

Avui els 21 nous alumnes inscrits al Programa de Batxillerat Dual 2020 han realitzat l’Admission Test! We wish you the best of luck!  Molta sort i encert! 
Read More