Preinscripció

CURS 2022 2023

COM FUNCIONA EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ?

El primer pas per poder optar a una plaça escolar és la presentació de la sol·licitud de preinscripció dins del període establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Juntament amb la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació en el termini establert i en el centre que s’ha demanat en primer lloc.

A cada sol·licitud se li assigna de manera aleatòria un número que ha de servir per ordenar-les en cas d’empat. Quan el nombre de sol·licituds d’admissió és superior a l’oferta de places s’apliquen, per ordre: els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris. En els darrers cursos, tots els alumnes que han optat com a PRIMERA OPCIÓ a P3  HAN ESTAT ADMESOS.

Únicament quan no es disposin de places suficients per atendre les demandes, s’estableixen uns criteris de prioritat. Consulteu els criteris de puntuació. 

A l’espera de la publicació del decret que regularà la preinsctipció del proper curs 2022/2023, les dates habituals de llirament de les sol·licituds són:

  • Educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria (de P3 a 4t d’ESO): març-abril 2022
  • Batxillerat:  segona quinzena de maig de 2022.        

CURS 2021-2022

PUC ESCOLARITZAR EL MEU FILL AQUEST CURS 2021-2022?

CURS 2022 2023

VOLS CONÈIXER EL PROJECTE EDUCATIU I VISITAR L'ESCOLA?

Enguany proposem trobades i entrevistes virtuals i visites presencials a l’Escola.

Per concertar un visita o inscriure’us a una sessió informativa podeu:

INFORMA'T VIA WHATSAPP

HORARIS DE VISITES I SESSIONS INFORMATIVES

VINE A CONÈIXER L'ESCOLA!