Informació i admissions

Vine a coneixe'ns

VINE A CONEIXE'NS

Organitzem visites en horari escolar amb la cap d’estudis d’infantil perquè les famílies pugueu veure i observar l’escola mentre es duu a terme la tasca diària.

VISITES EN JORNADA ESCOLAR

VISITES EN JORNADA ESCOLAR

Organitzem visites en horari escolar amb la cap d’estudis d’infantil i el cap d’estudis de primària perquè les famílies pugueu veure i observar l’escola mentre es duu a terme la tasca diària. Creiem que és la millor manera d’informar-vos.

Les visites d’educació infantil i 1r de primària es fan en les següents franges horàries:

– Tots els dilluns, dijous i divendres lectius, a les 9.15 h

 

Per concertar la visita podeu:

– Trucar al 932 120 908 (Marta Ferrer)

– Enviar un mail a infosarria@escolapia.cat

– Omplir aquest FORMULARI

JORNADA PORTES OBERTES

El dissabte 15 de febrer tinrà lloc la Jornada de Portes Obertes, en horari de 9.30 a 13.30 h. 

L’Escola obre les seves portes i dona la benvinguda als visitants. Durant tot el matí s’informarà detalladament de tota l’oferta educativa i de serveis per al curs 2020-2021 i es realitzaran visites guiades per les instal·lacions. 

COM FUNCIONA EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ?

COM FUNCIONA EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ?

El primer pas per poder optar a una plaça escolar és la presentació de la sol·licitud de preinscripció dins del període establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Juntament amb la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació en el termini establert i en el centre que s’ha demanat en primer lloc.

A cada sol·licitud se li assigna de manera aleatòria un número que ha de servir per ordenar-les en cas d’empat. Quan el nombre de sol·licituds d’admissió és superior a l’oferta de places s’apliquen, per ordre: els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris. En els darrers cursos, tots els alumnes que han optat com a PRIMERA OPCIÓ a P3  HAN ESTAT ADMESOS.

Seguir llegint