Preinscripció 2021/2022

BATXILLERAT

 
 
TERMINI DE PRESENTACIÓde sol·licituds telemàtiques via aplicatiu del Departament d’Educació:
 
De l’11 al 17 de maig (ambdós inclosos)
 
Oferim 47 places a primer i 10 a segon.
 
 
PROCEDIMENT A SEGUIR:

El primer dia de la preinscripció (consulteu el calendari) heu d’accedir a l’apartat 2 delWeb de preinscripció: “Presenta la sol·licitud de preinscripció i fes-ne el seguiment”.

Enguany aquest tràmit només es realitza de forma telemàtica amb dues opcions: sol·licitud amb suport informàtic i sol·licitud electrònica. En qualsevol de les dues opcions cal introduir el codi de centre: 08004286

Sol·licitud amb suport informàtic:

Cal omplir el formulari i adjuntar escanejada o fotografiada ladocumentació requerida, concretament a la 4a pantalla de documentació i confirmació. Un cop fet l’enviament, les administracions implicades intercanvien les dades.

Sol·licitud electrònica:

Cal que el pare, mare o tutor/a legal (si l’alumne/a és menor d’edat i no fa els 18 anys durant l’any 2020) o l’alumne/a (si és major d’edat o fa els 18 anys durant aquest any) disposi de:

 • el servei d’identificació idCat Mòbilo
 • l’usuari GICAR (si es tracta de treballadors/es de la Generalitat de Catalunya) o
 • altres certificats digitals, com el DNI electrònic o el certificat CATCert.

Una vegada identificats, heu d’omplir les preferències i enviar la sol·licitud. En la majoria de casos no caldrà fer res més ni adjuntar cap mena de documentació, donat que s’haurà fet l’intercanvi de validació de les vostres dades amb totes les administracions implicades.

Tant si feu la sol·licitud amb suport informàtic com si feu l’electrònica, us demanem que, un cop finalitzat el tràmit, ens envieu un correu a l’adreça preinscripcio@sarria.epiaedu.cat, adjuntant el full de tria de matèries de 1r o 2n de batxillerat i indicant el nom de l’alumne/a i el curs. L’Escola revisarà la vostra sol·licitud i us confirmarà si tot està en ordre.

De manera excepcional, les famílies que no pugueu fer la presentació telemàtica per falta de dispositiu o accés a internet, podeu sol·licitar-nos ajuda amb el tràmit. Per demanar-la, truqueu al telèfon 932 120 908, de 8 a 15h, o envieu un correu electrònic a l’adreça preinscripcio@sarria.epiaedu.cat.

Us adjuntem el plànol de l’àrea d’influència del nostre centre pel batxillerat.

Des de l’Escola garantim les condicions d’equitat del procés i l’atenció a les famílies que puguin necessitar-la. No dubteu en fer-nos qualsevol consulta que us permeti prendre la millor decisió.

  Curs pel qual sol·liciteu informació:
  Curs escolar:
  La visita:

  Vine a coneixe'ns. Demaneu visita personalitzada en jornada escolar amb el cap d'estudis per evidenciar el nostre projecte educatiu.

  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: ESCOLA PIA SARRIÀ, amb domicili al carrer
  Immaculada, 25-35 08017 Barcelona Tel. 932 120 908 i correu infosarria@escolapia.cat
  FINALITAT: Prestar el servei sol·licitat. EXERCICI DE DRETS: Accés, rectificació,
  supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i no estar sotmès
  a decisions individuals automatitzades. Els podeu exercir enviant un correu al domicili
  del responsable del tractament o bé enviant un correu electrònic a (poseu l’adreça
  electrònica). MÉS INFORMACIÓ: Avís legal