El 28 d’octubre vam celebrar a Caldes de Montbui la 2ª edició de la Pia&Go, tota una mostra de la força solidària de la comunitat que formem les 20 escoles: famílies, alumnes, mestres, treballadors… tots junts per a una mateixa causa solidària a través de la participació esportiva a la caminada o cursa. 

La jornada va començar aviat. Malgrat la pluja, ja a primera hora un grup de corredors/es experts començava la cursa de 15 km per la muntanya. Fou el tret de sortida de la trobada: corredors, més de 100 voluntaris, grups d’amics caminant, i famílies de l’Escola Pia de Caldes que ens donaven la benvinguda amb menjar i activitats per a nens de totes les edats.  

Una jornada que ha suposat un nou èxit de recaptació (més de 10.000 €) gràcies als més de 1384 inscrits i a les empreses col·laboradores que ajudaran a impulsar els 4 projectes solidaris: beques escolars internacionals, posada en marxa de petits negocis per oferir oportunitats als més joves, formació i acompanyament a joves MENA (Menors Estrangers No Acompanyats) i pisos d’acollida. Un any més, un èxit i un dia per gaudir tots junts. Gràcies a tots per participar-hi, P