Obrim la plataforma Educamos a les famílies noves d’aquest curs 2019-2020

Procedim a l’obertura de la plataforma educativa a les famílies i als alumnes nous d’aquest curs 2019-2020. 

Així doncs avui, dilluns 16 de setembre, rebreu un correu electrònic amb l’assignació d’usuari i de contrasenya per accedir a la plataforma.

El remitent serà “Escola Pia Sarrià-Calassanç” noresponder@maileducamos.com (a vegades pot entrar a la safata de correu brossa/spam). 

     QUÈ ÉS EDUCAMOS?

 


Educamos és una plataforma de gestió integral que pretén ser un instrument únic per realitzar els processos pedagògics, de gestió i de comunicació de l’Escola. Es tracta d’una eina tecnològica dissenyada per respondre de manera global i integradora moltes de  les necessitats de l’Escola.
 

 

   PER QUÈ?


Perquè treballem per integrar les TIC en el dia a dia de l’Escola. Amb la implantació de la plataforma Educamos:            

  • Millorem la gestió i l’organització de l’Escola amb eines innovadores.
  • Facilitem la comunicació personalitzada entre les famílies i l’Escola.

   COM?


 

Funciona mitjançant Internet, sense necessitat d’instal·lacions ni actualitzacions (a excepció de la instal·lació de l’App una primera i única vegada), i amb la possibilitat d’obtenir la informació des de qualsevol lloc.   S’hi pot accedir des de l’entorn web (web de l’Escola) i a través de l’App.   Cada pare, mare o tutor/a, des de P3 fins a 2n de batxillerat i cicles formatius, té el seu usuari personal, la seva contrasenya i el seu propi entorn. La plataforma permet a les famílies canviar les dades personals; consultar horaris, circulars, tasques, qualificacions, informes, absències i retards; justificar absències; autoritzar activitats i sortides; i consultar els rebuts.
 

     FUNCIONALITATS


 
La plataforma permet a les famílies canviar les dades personals; consultar els horaris, les circulars, les tasques, les qualificacions, els informes, les absències i retards; justificar absències; autoritzar activitats i sortides i consultar els rebuts.

 

  

CONSULTES


Per a qualsevol consulta, dubte o aclariment: consultes.educamos@sarria.epiaedu.cat