Nous espais i menú innovador pel curs vinent

L’empresa Aramark ens presenta una proposta de nous espais i menú per a l’alumnat de secundària i batxillerat pel curs vinent. Durant l’estiu es procedirà a l’actualització dels espais perquè quan comenci el nou curs els alumnes de 4t d’ESO i batxillerat ja puguin gaudir de les novetats a l’hora de dinar.

Es tracta d’un nou concepte de menjador escolar, pioner a Espanya, que Aramark ha desenvolupat amb l’objectiu d’adaptar-se millor a les necessitats i preferències dels adolescents per millorar la seva satisfacció. La companyia ha realitzat prèviament un estudi qualitatiu a través de diferents dinàmiques de grup que ens ha permès conèixer el punt de vista dels estudiants i les famílies, imprescindible per dur a terme aquest innovador projecte amb èxit.

El nou menjador escolar potenciarà el desenvolupament personal i social dels estudiants, contribuint així al fet que els joves puguin continuar treballant les seves habilitats socials i emocionals fora de l’aula. El menjador es conformarà per dos espais diferenciats: una zona amb taules altes i taules baixes per compartir entre companys, i la zona gastronòmica. 

Mitjançant un servei àgil i responsable, el nou menjador posarà a la disposició dels estudiants una experiència gastronòmica amb gran varietat d’aliments saludables i de qualitat, amb opcions vegetarianes i veganes, a través de dues illes diferents: Living Food, en la qual se serveix menjar mediterrani; i Street Food, una proposta de menjar fast food saludable amb plats internacionals, com per exemple taco de cochinita pibil, pa de pita amb verdures a la brasa i formatge feta especiat, hamburguesa vegana o shawarma de falafel amb salsa de iogurt.

L’espai estarà decorat amb colors, textures i mobiliari juvenil, i tindrà la il·luminació adequada en funció de l’activitat per a la qual estigui destinat.

Related Posts