NEIX EL NOU SÀRRIA PÀDEL CLUB

SARRIÀ PÀDEL CLUB

Vine a jugar a pàdel a l'Escola Pia Sarrià

Tenim la satisfacció de comunicar-vos que, aquest curs 2021-2022, la gestió del pàdel a partir de les 18.30h l’assumirà directament l’Escola Pia Sarrià-Calassanç. Neix el nou Sarrià Pàdel Club, la secció de pàdel de l’escola que gestionarà íntegrament l’activitat de dilluns a diumenge a les nostres instal·lacions.
Fem aquest pas perquè volem ser un referent del pàdel a Barcelona. Per la nostra experiència en formació esportiva i per la qualitat del nostre equip de professionals, amb experiència dins i fora de l’escola en aquest àmbit, volem oferir un servei de qualitat obert al nostre districte i a tota la comunitat educativa.
 
Us presentem el web de Sarrià Pàdel Club on us podreu registrar i hi trobareu tota la informació, accés a l‘aplicatiu de reserves i a l’APP, per si preferiu la gestió via telèfon mòbil. 
 
 
 

Per formar part de la comunitat educativa, els pares, mares i alumnat gaudireu d’unes tarifes amb descompte que us detallem a continuació:

  • 4€/jugador/hora de 13.00 a 17.00h de dilluns a divendres
  • 4€/jugador/hora els caps de setmana (dissabtes de 8.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h i diumenges de 10.00 a 14.00h). 

Els responsables de la gestió del pàdel són:

David Fajardo Alcázar, coordinador.

Nacho Rodríguez Solé, responsable tècnic.

Us podeu posar en contacte amb ells per qualsevol aclariment, reserva d’activitat o consulta dels múltiples serveis que us oferim amb la gestió integral de les nostres instal·lacions esportives. 
 

Podeu contactar-hi a través de l’enllaç info@sarriapadelclub.cat o del telèfon 696826251.

Us avancem que el dissabte 2 d’octubre al matí farem la inauguració oficial de la secció, amb la possibilitat de gaudir de les instal·lacions i conèixer de primera mà al personal. Us mantindrem informats.
Entre tots, fem l’escola més gran!

Cordialment,

 

Jose Martín,
Director

 

Enric Duarte

Coordinador d’activitats extraescolars i de la secció esportiva

Related Posts