Febrer ha estat un mes d’intercanvis: rebem alumnes d’Alemanya, França i Grècia

Després de 2 anys i mig d’aturada forçosa, per fi han tornat els intercanvis a la nostra escola! A principis de mes vam rebre la visita dels alumnes de la Hessenwald Schule de Weiterstadt (Alemanya) que fan intercanvi amb els nostres alumnes d’alemany de 3r d’ESO. Una setmana després van arribar el grup de la Limesschule d’Idstein (Alemanya), que fa intercanvi amb els alumnes d’alemany de 2n d’ESO, el grup de Notre Dame de Sion de París, que fa intercanvi amb els alumnes de francès de 4t d’ESO i el grup de la Ionios School d’Atenes que fa intercanvi amb els alumnes de 1r de batxillerat. 

Durant la setmana que dura la primera part de l’intercanvi, els alumnes conviuen amb els nostres alumnes i realitzen activitats conjuntes. A més de les activitats de coneixença i les visites culturals per Barcelona, Sitges, etc., els alumnes alemanys, francesos, grecs i catalans realitzen un treball conjunt on tenen ocasió de posar en pràctica els seus coneixements de primera i segona llengua estrangera.

A partir del mes de març i fins al mes de juny, els nostres alumnes seran acollits durant una setmana pels seus partners alemanys, francesos i grecs, i podran culminar el projecte conjunt.

La primera part dels intercanvis a Barcelona ha estat molt intensa i plena d’experiències emocionants per als nostres alumnes, però ja estan desitjant que arribi la segona part per poder retrobar-se amb els seus nous amics europeus! The best is yet to come!!!

Related Posts