Què aprendràs al grau superior de condicionament físic?

Us presentem el Cicle de Grau Superior de Condicionament Físic, un nou referent de la formació professional vinculada específicament al món del Fitness i el Wellness. Amb un currículum totalment actualitzat, té per objectiu formar en dos anys els futurs tècnics esportius, sota dues premisses: polivalència i qualitat al mateix temps i, no menys important, opció d’accés a la universitat. 

Per aconseguir-ho, comptem amb dues grans eines, dos pilars que ens diferencien de la resta de centres formatius: el nostre professorat específic de cicles formatius i unes instal·lacions totalment equipades per poder desenvolupar totes les matèries específiques. Aquest binomi ens fa ser la teva millor opció de futur. 

Et formarem per assolir 3 competències professionals vinculades al ROPEC 

  1. Tècnic en activitats dirigides amb suport musical
  2. Tècnic de sala de fitness
  3. Tècnic en activitats aquàtiques

I encara més, gràcies als prop de 25 anys dedicats a aquest sector formatiu, disposem de contactes molt estrets amb entitats privades que reconeixen la nostra formació professional i ofereixen TITULACIONS EXTERNES als nostres alumnes un cop finalitzat el cicle. Així, un alumne de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç pot obtenir, a més de les competències exposades, altres titulacions adjuntes:

T’imagines ser el dinamitzador d’una classe de pilates? O ballar una cançó de la Shakira amb una coreografia inventada per tu i tota una sala de gimnàs seguint-te? O portar el WOD (Work of the Day) d’un centre de CrossFit?

Aquest any incorporem novetats al currículum: un PROJECTE ANUAL de 297 hores vinculat a promocionar les novetats del sector. És un nou repte pel claustre, que s’ha esforçat a organitzar-les en càpsules temàtiques per fer-les atractives i variades per a l’alumnat. Així, enguany els nostres alumnes de 2n estan cursant dins l’horari lectiu:

  • Kinesiotaping i Massatge Esportiu
  • Yoga i Mindfulness
  • Pàdel
  • Activitat Física per a gent gran
  • Hipopressius
  • Mobilitat Articular Dinàmica & Animal Flow
  • Entrenament Personal 

Cal destacar que cada escola pot escollir aquestes matèries lliurement, i és per això que estem molt orgullosos de poder focalitzar-les dins del món de la salut, l’entrenament i l’activitat física. 

Som capdavanters en el sector de la formació professional vinculada a la família esportiva i et convidem a venir i conèixer-nos. Cliqueu aquí per veure un resum.

Montse Ascensión

Professora cicles grau superior Condicionament Físic

Related Posts