Joan Baptista seleccionat per la Sessió Internacional de l’EYP

BATXILLERAT

SOM INTERNACIONALS

Joan Baptista Blasi, alumne de 1r de batxillerat, ha estat seleccionat per a participar en una Sessió Internacional de l’EYP (European Youth Parliament).

A més a més, seguim amb alumnes formant part de l’ organització, com la Blanca León de segon de batxillerat.

Enhorabona als dos!

 
Els protagonistes ens expliquen

La nostra experiència a l’European Youth Parliament

El concurs es dividia en 3 dies. El primer vam fer el “Team Building” al CosmoCaixa; consistia en una sèrie de jocs i dinàmiques de grup per trencar el gel i conèixer els nostres companys/es. El segon dia era el del “Committee Work”; vam anar a ESADE per treballar única i exclusivament en la resolució del nostre tema; vam fer recerca, vam debatre sobre diferents punts de vista i vam elaborar diverses solucions als problemes plantejats. Tot aquest treball el vam fer amb companys/es d’altres escoles; l’objectiu era que en cap comitè coincidissin dues persones de la mateixa escola. Durant els “Coffee Breaks” ens anàvem coneixent encara més. I l’últim dia vam tornar al CosmoCaixa per celebrar la “General Assembly”; els nervis eren inevitables perquè era el moment decisiu en què vam presentar les propostes i les vam debatre. 

Gràcies a l’EYP hem conegut gent de diferents escoles amb la que hem fet amistat, hem viscut una experiència molt enriquidora i hem fet pinya entre nosaltres. 

Joan Blasi, Júlia Balaña, Clara Gómez, Esteban Rodríguez, Júlia Fuertes i Carla Clemente

Related Posts