CICLE MITJÀ I SUPERIOR DE PRIMÀRIA

ETAPA 8-12

A la primària proporcionem una educació que permet desenvolupar les capacitats personals i les habilitats socials; adquirir les habilitats i les competències relatives a l’expressió i la comprensió orals, a l’expressió escrita i la comprensió lectora, a les matemàtiques i a l’ús de les noves tecnologies i de la comunicació audiovisual; desenvolupar la capacitat d’esforç, treball i estudi; i expressar el sentit artístic, la creativitat i l’afectivitat.

 

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS ESPORTIVES

ESPAIS QUE AFAVOREIXEN L'APRENENTATGE ACADÈMIC I PERSONAL

A mesura que a l’Escola apliquem innovacions metodològiques es fa necessària la reorganització dels espais i el temps escolars. En aquest sentit, la millora no només afecta al nou disseny de l’espai d’acollida i d’algunes aules sinó també a la transformació d’altres espais educatius. Espais que amplien els límits de l’aula per aconseguir un aprenentatge transversal, aprofitant les fantàstiques possibilitats que ens brinda l’edifici.

 

L’entorn, les instal·lacions i els serveis de la nostra escola afavoreixen el creixement personal i acadèmic dels alumnes i la logística de les famílies.

 

UNA UBICACIÓ PRIVILEGIADA

UN ENTORN SALUDABLE I EN CONTACTE AMB LA NATURA

ORGANITZACIÓ CURRICULAR

EL COR DE L'ETAPA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I TRANPORT ESCOLAR

ACTIVITATS I SERVEIS QUE AFAVOREIXEN LA LOGÍSTICA FAMILIAR

CONCERTA UNA VISITA I CONEIX L'ESCOLA

PREINSCRIPCIÓ 2022/2023

VISITES PRESENCIALS EN JORNADA ESCOLAR

PREINSCRIPCIÓ 2022/2023

CONTACTA AMB NOSALTRES I ET TRUCAREM

PREINSCRIPCIÓ 2022/2023
Informació i contacte

Immaculada 25-35, 08017 Barcelona
On som?
932 120 908
infosarria@escolapia.cat
La Meteo