Acompanyem els nostres alumnes en el seu creixement com a persones empàtiques i reflexives, potenciant les seves fortaleses des de la individualitat de cadascú. I ho fem treballant en equip amb les famílies.

Com ho fem?

Tenim vocació innovadora i estem en constant evolució. Oferim la millor qualitat educativa als nostres alumnes i els preparem tant pel món actual com pel que vindrà.  

Com ho fem?

SOM INTERNACIONALS

Potenciem una mirada oberta al món i el domini de diverses llengües. Promovem experiències amb companys/es d’altres països i cultures.

Com ho fem?

CANVIEM EL MÓN

Som una escola diversa i oberta. Preparem els nostres alumnes per ser, des de l’escola mateix, persones capaces de transformar el seu món

Com ho fem?

FEM SALUT I CUIDEM EL BENESTAR

Fomentem el “mens sana in corpore sano”. Els nostres alumnes gaudeixen del contacte amb la natura, d’una alimentació sana i de proximitat, practiquen l’esport com a eina educativa i de creixement, i aprenen a gestionar el seu món interior a través d’activitats d’educació emocional i  d’interiorització. 

Com ho fem?

EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

Ens sentim privilegiats pel nostre entorn, al peu del Parc Natural de Collserola, i per les nostres instal·lacions que permeten als alumnes gaudir de l’escola i faciliten el seu aprenentatge.

Com ho fem?

Informació i contacte

Immaculada 25-35, 08017 Barcelona
On som?
932 120 908
infosarria@escolapia.cat
La Meteo