Educació Primària

PRIMÀRIA MUSICAL

Conveni amb el Conservatori del Liceu

DOSSIER INFORMATIU ESTUDIS CONCERTATS

Descarrega-te'l

CONEIX EL MOU-TE

Visita'l!

TENS PREGUNTES?

Tens Preguntes?

VINE A CONEIXE'NS

Organitzem visites en horari escolar amb el cap d'estudis de primària perquè les famílies pugueu veure i observar l’escola mentre es duu a terme la tasca diària.

NOTÍCIES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

10
nov.

Compartim coneixement

Aquest cap de settmana se celebra el Congrés Català d’Educació Matemàtica.
Read More
06
nov.

Preparant la nostra participació Congrés Català d’Educació Matemàtica

Del 13 al 15 de novembre tindrà lloc el Congrés Català d’Educació Matemàtica. El dissabte 14 els nostres docents Jordà Abrodos, Cristina Caballero i Mery Roca compartiran l’experiència del Dia de les Matemàtiques, que es porta celebrant des de fa 4 anys a la nostra escola, amb la resta de participants.
Read More
05
nov.

Promocionem la Medició

Aprendre a conviure amb respecte i tolerància és un puntal bàsic de l’educació que reverteix directament en tot el procés d’ensenyament-aprenentatge i en la construcció d’una societat més respectuosa.
Read More
03
nov.
03
nov.

L’empatia històrica com a eina d’aprenentatge

Els alumnes de 6è de primària visiten avui el Museu d’Història de Catalunya per aprofundir, dins l’ àrea de Coneixement del Medi Social i Cultural, en l ’estudi de l ’edat moderna a través de l’observació de situacions simulades de la vida quotidiana de l’època.
Read More
02
nov.

Halloween Week at Pia Sarria

Aquesta setmana a Anglès i Arts & Crafts els alumnes d’Educacuó Primària han gaudit jugant, cantant i aprenent sobre Halloween. Ens ho hem passat de por!!  
Read More