Educació Infantil

1 DIA A P3

1 dia a p3

DOSSIER INFORMATIU (DE P3 A BATX)

Descarrega-te'l

EL BLOG D'EDUCACIÓ INFANTIL

Visita'l!

TENS PREGUNTES?

Tens Preguntes?

VINE A CONEIXE'NS!

Organitzem visites en horari escolar amb la cap d’estudis d’infantil perquè les famílies pugueu veure i observar l’escola mentre es duu a terme la tasca diària.

EL BLOG D'INFANTIL

27
Gen

Expoeduca 2020

El proper cap de setmana (1 i 2 de febrer) serem a Expoeduca 2020: la fira de l’educació de 0 a 18 anys, a l’Hotel Catalonia Plaza. Us hi esperem!
Read More
27
Gen

Clothes

Seguint amb el topic Clothes, hem realitzat diversos jocs a l’aula amb els que hem gaudit d’allò més. 
Read More
24
Gen

Treballem cooperativament

Els nens i nenes de P5 Girafes han fet una activitat de treball cooperatiu, la qual consisteix a en relacionar la paraula amb el seu dibuix. Ho hem fet per equips i s’han dividit per tota la classe.
Read More
23
Gen

Els hàbits a la piscina

Durant l’activitat de piscina, els nens i nenes gaudeixen alhora que aprenen a ser autònoms i autònomes.
Read More
22
Gen

English

Aprofitant el fred que fa, els nens i les nenes de P3 ja hem començat a treballar el vocabulari relacionat amb la roba. Ho fem a través de contes com Froggy gets dressed, Memories, Bingos, The surprise box i amb l’ajuda de les fantàstiques auxiliars de conversa. 
Read More
21
Gen

Treballem les sumes manipulant les regletes

Treballem les sumes manipulant les regletes: fem equivalències entre quantitat i número a partir de la descomposició i relacionem el valor amb la xifra i  fem la representació gràfica. Una Manera divertida d’aprendre matemàtiques jugant.
Read More
20
Gen

Activitat familiar de la Casa Orlandai

Us  informem que la Casa Orlandai organitza una matinal familiar  aquest dissabte: Joc de cadires, un espectacle de teatre, titelles i ombres per a infants de 5 a 12 anys.  Per si pot ser del vostre interès.
Read More
16
Gen

La psicomotricitat

Els nens i nenes deP5, a la classe de psicomotricitat, treballen continguts  com el salt, l’orientació espacial i la lateralitat.  Habilitats molt importants per tenir una bona percepció de l’esquema corporal i per a l’aprenentatge de la lectoescriptura. 
Read More
15
Gen

Lletra “A”, “a”

Els nens i les nenes de P4 treballem la lletra “A”, “a” amb forma de pal i lligada. L’hem buscada en el nom dels nens de la classe, hem jugat amb la caixa de sons de Ludilletres, classificant paraules que la contenen i dibuixant-la. Seguim treballant! 
Read More