Recordatori conferència “Hipernens: fills perfectes o hipofills?”

Recordeu que el proper dijous 10 d’octubre tindrà lloc la primera conferència de l’Escola de Família d’aquest curs 2019/2020, organitzada per la nostra AMPA. Aquesta conferència està especialment recomanada a totes les famílies d’educació infantil.

La conferència és oberta a tothom. Hi sou tots convidats!

EVA MILLET

Eva Millet Malagarriga (Barcelona, ​​1968) és periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Ha treballat a Londres per al diari The Guardian i la BBC ràdio, mitjà del qual va ser corresponsal a Mèxic a finals de la dècada de 1990. És col·laboradora habitual del Magazine de La Vanguardia i d’altres suplements d’aquest diari, així com del grup RBA i de revistes com Història i vida. El 2002, arran del naixement del primer dels seus dos fills, va començar a publicar sobre temes d’educació i parenting. En 2014 va posar en marxa un blog, www.educa2.info. Eva Millet als mitjans

Autora d’HIPERPATERNIDAD —del modelo mueble al modelo altar— i d’HIPERNIÑOS — ¿hijos perfectos o hipohijos? (ed. Plataforma), llibres que han popularitzat el terme “hiperpares” en el nostre país. El 2018 la seva primera novel·la, La última sirena va guanyar el premi Boolino de narrativa infantil.