Comunions

Per fi ha arribat el gran dia pels nens i nenes que no van poder rebre la Comunió el curs passat. El dissabte 17 d’abril recuperem el temps perdut i, amb la garantia de totes les mesures de protecció, els nens i nenes que s’havien preparat durant dos anys gaudiran del seu gran moment.

Els alumnes de quart de primària, amb els que estem arribant al final de la catequesi, també tenen preparat el seu gran dia. Els propers 1 i 2 de maig rebran la Comunió. Han sigut dos cursos de preparació durant els quals hem gaudit de molts projectes compartits que ens han acostat més a la vida de Jesús, a les seves obres, a la pregària i a la solidaritat amb els que menys tenen.

Hem cantat, hem fet pa, hem decorat espelmes, hem representat les paràboles, el Via Crucis, els Sagraments, hem obert els nostres cors i hem fet propostes fermes de millora per a la nostra vida.

Els catequistes hem gaudit molt amb tots aquests moments; ens emportem records excepcionals i seguirem curs rere curs preparant els nens i nenes per aquesta data assenyalada.

Els trobarem molt a faltar!

 

 

Related Posts