Cartes amb cor!Cartes que curen!

Us fem arribar una proposta per donar esperança i fer més suportable la situació de tensió i angoixa que estan vivint els hospitals de Barcelona.

CARTES QUE CUREN!

CARTES AMB COR!

 
Ho podeu fer tots els alumnes de l’escola, dels més petits als més grans: infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

Dibuixos, poemes, vídeos, missatges, cartes, etc., per a les persones que estan ingressades en els nostres hospitals i per al nostre increïble personal sanitari. Les imatges i els textos ens permeten expressar emocions i també ajuden a d’altres persones a sentir-se acompanyades i recolzades en situacions difícils.

El personal sanitari i els malalts i malaltes de l’Hospital Clínic i de l’Hospital del Mar. Són els dos hospitals d’on ha sortit aquesta iniciativa de suport emocional.

Perquè les persones ingressades se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament. Perquè tot el personal sanitari que amb el seu  esforç està afrontant una situació fins ara mai viscuda senti el nostre suport: personal de neteja, infermers/es, auxiliars d’infermeria, tècnics/ques de laboratori, tècnics/ques d’imatge, zeladors/es, metges/ses, administratius/ves i voluntaris/àries.

Deseu-lo en un format d’arxiu que sigui enviable per mail (PDFm TIF, etc.) i adreceu-lo a aquest correu creat especialment per enviar els missatges directament als hospitals:

FEM-HO POSSIBLE! Necessitem, una vegada més, l’ajuda i solidaritat de cadascú de vosaltres.
Seguim ENDAVANT! Seguim LLUITANT!  
30
març

Gràcies Daniel!

En Daniel Gargallo ens fa arribar aquest acròstic amb cor!
Read More
30
març

Gràcies Neus!

La tieta de l’alumna Aina Guitart ens fa arribar aquesta carta. Moltes gràcies!
Read More
26
març

Gràcies Helena pel collage!

La tutora de 1r d’ESO A Helena Pàmpols ens fa arribar aquest collage per donar ànims!
Read More