El Blog d’Infantil

16
Set

Obrim la plataforma Educamos a les famílies noves d’aquest curs 2019-2020

Procedim a l’obertura de la plataforma educativa a les famílies i als alumnes nous d’aquest curs 2019-2020. 
Read More
16
Set

Ressò del 125è aniversari!

El diari La Fada de Sarrià i Sant Gervasi es fa ressò, en la seva edició del mes de setembre, del 125è aniversari de l’Escola i dels actes de celebracó que durem a terme. Estigueu ben atents! 125 anys creant futurs!
Read More
13
Set

Treballem cooperativament

Avui hem començat a treballar de valent! Hem construït amb parelles o equips una joguina que hem imaginat! Cooperant ens coneixem i construïm els nostres somnis!
Read More
13
Set

Menú del mes de setembre

Us fem a mans el menú d’aquest mes de setembre. Us recordem que també el teniu disponible a la plataforma Educamos i a la intranet del web.
Read More
12
Set

Moments del primer dia de curs

Avui hem iniciat el curs 2019-2020 amb il·lusió i  amb les piles carregades! Compartim amb vosaltres alguns moments del primer dia a educació infantil.
Read More
21
Jun

Gràcies i molt bon estiu famílies!

Tot l’equip d’educació infantil us desitgem un molt bon estiu! Gaudiu dels vostres petits!
Read More
18
Jun

Celebrem el Dia de les Matemàtiques

Avui hem celebrat el dia de les matemàtiques. L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar una cara més lúdica i aplicada de les matemàtiques i confirmar que les matemàtiques estan en tot el que ens envolta, des d’un joc de taula a la proporció que hi ha entre la nostra alçada i la distància des del nostre...
Read More
17
Jun

Quin hort!

Mireu el nostre hort! Pomes, tomàquets madurs i lavanda en flor!
Read More
17
Jun

Finalitzem l’itinerari d’aprenentatge compartint coneixement

Els alumnes de 1r de primària han acabat l’itinerari d’aprenentatge “Quin és el cicle vital d’un cuc de seda?”. El divendres van explicar als nens i nenes de P4 el cicle vital dels cucs de seda i què és un èsser viu. Els nens i nenes de 1r ja són uns experts i comparteixen i...
Read More
1 2 3 53