El Blog d’Infantil

15
Nov

Patim patam patum…

Les Marietes, les Formigues i les Papallones hem gaudit del conte d’en Patufet representat amb titelles! Hem descobert com es deien els seus pares i fins i tot a quina botiga va anar a comprar la paperina de safrà. Ah! I sabeu quantes cols es va menjar el bou perquè pogués sortir en Patufet? Aquesta...
Read More
14
Nov

Agrupem de tres en tres

Els nens i les nenes de P4 treballem la quantitat i el número 3. Hem fet una activitat buscant per la classe objectes del color de la tardor. Hem llençat el dau de les figures geomètriques i els hem agrupat de tres en tres. 
Read More
13
Nov

Assemblea General Ordinària de l’AFA

Aquest dijous 14 de novembre tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de la nostra AFA, a les 20.30 hores a l’auditori de l’Escola. Us hi esperem!
Read More
13
Nov

The Autumn Poem

Seguint amb les activitats sobre les estacions, els alumnes de P5 han après el poema en anglès, The Autumn Poem. Els nens i nenes també han pintat una fulla amb els colors de la tardor, que portaran a casa per ajudar-los a presentar i recitar-vos el poema a les famílies. De ben segur que ho faran molt bé!
Read More
12
Nov

Activitats familiars: Fem dissabte a la Clarà!

Us compartim el programa d’activitats i el cartell  de les activitats infantils temàtiques que des de la Direcció de Serveis a les Persones i Territori del Districte de Sarrià-Sant Gervasi ha programat de manera gratuïta per als propers dissabtes  16, 23 i 30 de novembre, d’11.00 a 14.00, als jardins de la Biblioteca Clarà.
Read More
12
Nov

Com treballem el grafisme a infantil?

Partim dels traços com un treball previ de les habilitats que ajudaran als alumnes en el llenguatge escrit.
Read More
06
Nov

Conferència “Riesgos, adicciones y/o beneficios de los videojuegos actuales”

Recordeu que demà dijous, 7 de novembre, tindrà lloc la 3a conferència de l’Escola de Família d’aquest curs organitzada per la nostra AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). La conferència està adreçada a totes les famílies de l’Escola. Hi sou tots convidats!
Read More
30
Oct

Celebrem Halloween!

Avui hem gaudit molt de la celebració de Halloween! Tallers, balls i molts nens i nenes disfressats!
Read More
1 2 3 60