Immaculada núm 25–35, 08017 Barcelona - 932 120 908

El Blog d’Infantil

20
nov.

The Little Rabbit

A P5 estem treballant el conte The Little Rabbit amb el mètode Artigal. Hem realitzat una activitat amb els finger puppets. Els nens i nenes han dibuxat el seu pare o la seva mare mare i els hi han de demanar un Kiss fent servir els titelles.  
Read More
20
nov.

El nostre entorn més proper… perfecte per a fer mates!

  El nostre entorn més proper està ple de situacions que ens permeten observar, experimentar i manipular les matemàtiques. Ensenyem de forma globalitzada, manipulativa i sensorial els àmbits de la numeració, el càlcul, la mesura, el raonament, l’estadística i l’orientació en l’espai i el temps. Amb la matemàtica, els infants avancen en la descoberta sensorial,...
Read More
19
nov.

Memory

  A l’àrea d’Anglès seguim treballant el conte Peggy and Granny i aprenem el vocabulari del conte jugant al memory! Un joc molt senzill i divertit que afavoreix, entre d’altres coses, el desenvolupament del llenguatge oral i la memòria.  
Read More
16
nov.

Finalitzem l’itinerari “Tots esternudem si mirem la llum del sol?”

Ahir a la tarda vam donar per acabat l’itinerari “Tots esternudem si mirem la llum del sol?” a P5.  Els nens i nenes de les Girafes, Elefants i Balenes han dut a terme un estudi del sistema respiratori,  l’esternut i la vinculació entre llum i esternut.  Hem plantejat una hipòtesi i hem iniciat als alumnes de P5...
Read More
16
nov.

“En Patufet”

Avui els nens i nenes de P3 han gaudit de la representació de titelles “En Patufet”, a càrrec de la companyia Renaixença.     
Read More
14
nov.

Ens entrevistem!

Dins l’itinerari SUMMEM de P5 hem treballat l’entrevista amb parelles. Us deixem una mostra de les entrevistes.  
Read More
14
nov.

El Mètode Artigal

  A l’educació infantil treballem la llengua anglesa amb el Mètode Artigal, el qual proposa iniciar l’aprenentatge de l’anglès per mitjar de contes escenificats. Us volem mostrar una petita representació amb els alumnes de P3 del conte Peggy and Granny.      
Read More
13
nov.

Treballem el número 1

  Els nens i nenes de P3 aprenem el número 1 utilitzant diferents materials i suports: pintura de dits, plastilina, guixos, retoladors, la pissarra digital… Ens agrada aprendre d’una forma divertida i amb tots aquests materials ho hem aconseguit!  
Read More
12
nov.

Rebem la visita d’un “papa metge”

Aquest matí hem rebut la visita d’un “papa metge”, en Christian Carreras, que ens ha fet una xerrada sobre el sistema respiratori i ha aclarit molts dubtes als nostres alumnes!  Moltes gràcies Christian!   
Read More
1 2 3 32