Benvingudes Avary, Caitlin i Laura, les auxiliars de conversa!

 

 

Donem la benvinguda a l’Avery (procedent dels Estats Units),  la Caitlin (procedent d’Irlanda) i la Laura (procedent de Gal·les)  les Auxiliars de Conversa que estaran amb nosaltres aquest curs escolar a educació infantil i primària. 

La seva tasca educativa dóna suport lingüístic a les activitats programades pel profesor o professora d’anglès amb objectius comuns: el desenvolupament de les competències comunicatives i lingüístiques dels nostres alumnes. Aquest objectiu és clau per a l’aprenentatge al llarg de tota la vida, atès que l’oralitat esdevé una habilitat bàsica i transversal per a l’estudi i el creixement personal. 

El programa d’Auxiliars de Conversa s’emmarca dins del conjunt d’actuacions destinades a donar suport a aquells centres que desenvolupem un projecte innovador per a la gestió de les llengües estrangeres curriculars.

Aprofitem l’ocasió per reiterar el nostre agraïment a les dues famílies acollidores i fer una darrera crida a totes les famílies per tal de poder acollir a una de les auxiliars d’enguany.

 

Related Posts