ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA AFA 2021-2022

 

El passat dijous 7 d’octubre de 2021 va tenir lloc l’Assemblea General Ordinaria de l’AFA corresponent al curs 2021-2022. El format va ser virtual i van assistir els membres de la Junta, membres de l’equip directiu, responsables d’etapa, i 25 famílies de l’Escola Pia de Sarrià. 

Acompanyats d’una presentació que il·lustrava el seu discurs, la presidenta de l’AFA i membres de la junta van  exposar quins son els objectius com a AFA, quina és la seva organització a través de comissions, quin és el seu funcionament, quines activitats es van dur a terme durant el curs 2020-2021 ( curs marcat per la pandèmia) i quins son els seus reptes de futur. 

Es van exposar els projectes en els que l’AFA col·labora activament, com son el de Mexicali, agermanant l’Institut Jose Calasanz, o al Pia&Go, aportant dotacions econòmiques per impulsar les activitats d’ambdues organitzacions. 

També es va posar èmfasi en la figura de la família enllaç i coordinadors de cicle de l’AFA, posant el punt important en la voluntat de millorar la comunicació entre tots els agents que participen en l’educació dels nostres fills i filles, pares i mares, escola, AFA i famílies enllaç. Es vol deixar enrere la visió de que es tracta d’una càrrega o una feina extra, i es vol ressaltar la importància de la família enllaç posant èmfasi en que es tracta d’una oportunitat per tenir un vincle més proper amb l’escola. 

Com a últim punt es va fer una crida a les famílies perquè s’animin a col·laborar amb l’AFA, ja sigui de manera puntual o recurrent, participant en un projecte concret o col·laborant en alguna comissió de forma esporàdica. 

Related Posts