ASSEMBLEA DE L’AFA 2019: MOLTES ACTIVITATS PER GAUDIR I APRENDRE JUNTS

El dijous 14 de novembre es va celebrar l’Assemblea de l’AFA (ja som Associació de Famílies d’Alumnes!) a l’auditori de l’escola, i es van repassar totes les activitats que s’han fet aquest darrer any i les que es faran durant el proper.

La presidenta, Inma Coronas, després de fer l’aprovació de l’acta anterior, va realitzar un ràpid  repàs de tot el que s’ha realitzat al llarg del curs passat: quantes coses!

  • Des de la Comissió de cohesió social, amb activitats de família com els Tallers de famílies de Jocs Gegants, curs de cuina, sortides culturals, taller de bicicleta, etc.
  • El 39è Dia de la Família, amb recollida de més de 15.000€ per al fons solidari per a l’escola de Mexicali
  • Des de la Comissió Mixta, amb les misses, la formació de monitors i totes les activitats del Mou-te, amb el pessebre vivent o accions de voluntariat, o recollida de roba solidària, etc.
  • L’Escola de Família, amb totes les grans conferències que hem pogut gaudir com amb X. Bornal, Marta Ligoiz i la neurociència per a educar, taller de Bullying amb ML. Negredo, les finances amb en JM Gay de Liebana, o els límits pels més petit amb J. Mesa.
  • I finalment les relacions de caire més institucional com la representació al Consell Escolar, o la Federació d’AFAs de les 20 Escoles Pies

Però, a més a més, les famílies de l’escola hem  col·laborat en el material per l’aula d’experimentació, el projecte de robot de Lego i en les cistelles dels valors d’esport, entre altres. La Inma Coronas i  la Lydia Vidal, després de 8 i 6 anys de treball    (gràcies un cop més per la feinada!), es varen acomiadar de l’AFA després d’una extraordinària  tasca, i encetem una nova fase amb cares noves i reorganitzant-nos per afrontar nous reptes. Properament us presentarem el nou equip. Tots plegats i amb la nova Junta acordada es varen presentar els objectius a portar a terme, així com, les noves incorporacions a les Comissions. Tenim molts i nous  objectius per tal de continuar col·laborant amb l’Escola en la millora de tot allò que es necessiti pel desenvolupament integral dels nostres fills i filles. El repte és important per a tots!