Agermanament amb el Instituto José de Calasanz de Mexicali

Després de la visita d’alguns membres de la nostra comunitat per viure directament el treball de frontera que fan els escolapis a la Baixa Califòrnia, especialment a les ciutats de Mèxicali, Tijuna i Ensenada, la nostra escola va decidir que volia compartir amb algún dels projectes alguna cosa més que una aportació econòmica. D’aquí va sorgir la idea de l’agermanament que aquest mes de novembre iniciarem amb l’Instituto José de Calasanz de Mèxicali. Segur que ja us sona el nom perquè va ser el projecte triat el curs passat per al dia de la família i amb el qual volem mantenir un compromís.

L’agermanament que començarem el faran els cursos de 1r de primària de les dues escoles. Les mestres i els alumnes es coneixeran a través de vídeos, skipes, treballs, … Tots ens podrem enriquir en conèixer diferents realitats, treballar valors comuns i compartir la lectura d’un llibre.

Aprofitarem l’estada entre nosaltres del Daniel Velàzquez, escolapi que s’encarrega d’aquests projectes a Mèxicali per donar el tret de sortida. Si podeu no us perdeu l’Eucaristia del dia 11 de novembre a les 12.30, on podrem conversar amb ell.