Finalistes de la IX Mostra Audiovisual Josep Maixenchs

Ja tenim els finalistes de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs. Entre els 18 finalistes hi ha 4 treballs de Sarrià: 3 documentals i 1 curtmetratge. Són aquests:

TRES VOLTES REBEL de Roland Sierra i Maria Grau

ELS CASALOTS I L’ALZINA DE GRÀCIA dAndreu Busquets, Anna Canal, Eduard Massanella i Ana Navarro

EL PROCÉS VIST DES DE L’ENTORN DE JOSEP RULL  de Berta Tudoras i Isabel Serra

TRUQUEN de Gerard Sanmiguel, Martí Sanmiguel, Fran Puga, Guillem Hueto i Jaime Sañé

Els treballs finalistes seran visionats pel Jurat de la Mostra, compost per especialistes del món de l’audiovisual, que escollirà el millor en cada modalitat. S’atorgaran 4 premis del Jurat. Els treballs també seran visionats en l’ACTE D’ENTREGA DE PREMIS i optaran als premis del públic. El públic escollirà per votació el millor treball en cada modalitat; s’atorgaran 4 premis del públic

L’ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS tindrà lloc el 23 de maig a les 19h als CINEMES GIRONA (C/ Girona, 175, Barcelona).  L’accés a la gala és públic però amb places limitades. Per a reservar, cal enviar un correu a mostraaudiovisual@escolapia.cat indicant el nombre d’assistents abans del 20 de maig. A la mitja part de l’acte s’oferirà un sopar a peu dret per a tots els assistents.

La IX Mostra Audiovisual Josep Maixenchs de l’Escola Pia

L’Alumnat de Batxillerat i l’ESO de l’Escola Pia té una cita anual amb el cinema. El 23 de maig se celebra la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs als Cinemes Girona, que enguany arriba a la novena edició.

Des del mes de novembre, s’ha obert la convocatòria de presentació de curts, documentals, videoarts, spots o videojocs a concurs realitzats pels propis alumnes. Al mes d’abril, un jurat de professors especialitzats de les nostres escoles seleccionarà els 25 finalistes. Posteriorment, professionals del món audiovisual, publicitari, dels videojocs o del cinema valorarà aquests treballs i escollirà els guanyadors de cada categoria.

Els objectius de la mostra són estimular l’interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals, incentivar la creativitat, augmentar el coneixement dels estudiants sobre l’elaboració de productes audiovisuals, ampliar el ressò dels treballs vinculats amb el món de la comunicació generats a les aules i donar a conèixer la tasca feta a les escoles en l’àmbit audiovisual

Durant la festa, es podrà gaudir de tots els seleccionats i el públic podrà atorgar també el seu vot. Així, al final de la nit, guanyadors de públic i jurat recolliran el seu premi. Aquesta mostra es fa en col·laboració amb l’ESCAC, qui facilita formació i beques per als seus programes d’estiu als participants i guanyadors.