L'escola i tu
c/ Immaculada nº25–35 – 08017 Barcelona - Telèfon: 932 120 908 - Mail: infosarria@escolapia.cat

Pia&Go, cursa solidària: reserveu-vos el 29 d’octubre!Pia&Go, cursa solidària: reserveu-vos el 29 d’octubre!

Anoteu a les vostres agendes el 29 d’octubre de 2017. 

En farem una de grossa, la PIA&GO, una proposta d’energia solidària d’Escola Pia.

 

PIA&GO neix de la voluntat de crear una comunitat de persones interessades en fer que un hàbit saludable com és l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui en la suma dels km dels participants, i s’expressi en activitats obertes a tothom.

PIA&GO llença el seu primer repte col·lectiu, i per això us convida a anar a Mataró el diumenge 29 d’octubre del 2017, per participar en una cursa que es podrà fer caminant, corrent o en bicicleta. Aquest cursa vol promoure els hàbits saludables, i per això hi haurà diferents nivells de dificultat, per tal que tothom hi pugui participar.

Els km que sumem aquest dia es transformaran en una acció solidària, que enguany anirà destinada als programes d’acollida de refugiats i desplaçats que tenim a Escola Pia. Per fer-ho possible necessitem comptar amb una gran participació. Us hi esperem!

Per fer la inscripció podeu anar al web PIA&GO. Per tenir més informació podeu accedir al grup de Facebook. Estigueu atents al web de l’Escola on anirem publicant informacions del primer repte. Per participar com a col·laborador o patrocinador, feu-ho a través del correu electrònic salutsolidaria@escolapia.cat