L'escola i tu
c/ Immaculada nº25–35 – 08017 Barcelona - Telèfon: 932 120 908 - Mail: infosarria@escolapia.cat

AMPA Escola Pia Sarrià-Calassanç


L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç es va constituir el 7 de març de 1954.

logo-ampa-escola-pia

Totes les nostres aspiracions específiques van dirigides
a donar la major eficiència possible a la tasca formativa dels nostres fills.

Des d’aquell dia treballem per a aquest objectiu amb molta il·lusió, i per seguir-ho fent ens calen la teva ajuda, els teus suggeriments i la teva col·laboració.

La Junta de l’AMPA es reuneix el 1r dijous de cada mes i organitza una Assemblea General Ordinària cada any. Treballem a través de Comissions els diferents objectius fixats en la Assemblea de les Institucions Escolars (Comunicació, Implicació Educativa, Cohesió Social i Compartir Valors), i intentem posar el nostre granet de sorra per implicar-nos cada dia més en l’educació dels nostres fills.

Tenim com a objectiu treballar conjuntament FAMÍLIA-ESCOLA per aconseguir la millor educació col·laborant en l’estil d’educar que hem escollit com a pares.   En proposar-vos el Caràcter Propi, som conscients que el nostre ideal educatiu només és realitzable si tots els membres de la comunitat educativa l’assumim i col·laborem per dur-lo a terme. Així, vosaltres, pares i mares heu de veure reflectida en aquesta proposta educativa l’opció d’escola que heu fet en funció, precisament, dels valors que s’hi promouen; i, per tant, a nivell educatiu, nosaltres -família i escola- hem de caminar junts de manera coordinada i en contacte permanent.

 

 

imagevideook

Visiteu la pàgina web de l’AMPA, que vol ser un espai de trobada per als pares i mares de l’Escola; un mitjà de comunicació actualitzat i una eina d’informació sobre el treball de les comissions i sobre les diferents activitats que s’organitzen al llarg del curs.

Participa-hi!

Si vols, ens pots fer arribar els teus suggeriments a l’adreça de correu electrònic de l’AMPA: sarria.ampa@escolapia.cat

Inma Coronas – Presidenta