L'escola i tu
c/ Immaculada nº25–35 – 08017 Barcelona - Telèfon: 932 120 908 - Mail: infosarria@escolapia.cat

Anna Funke, Head Organiser de la sessió regional del EYPAnna Funke, Head Organiser de la sessió regional del EYP

L’EYP (Parlament Europeu Juvenil) és una fundació europea privada sense ànim de lucre amb seu a Alemanya. Amb la finalitat d’apropar la política als joves i que ells se’n creïn la seva opinió, l’EYP recrea el funcionament del Parlament Europeu. Els requisits bàsics per formar-ne part són tenir un bon nivell d’anglès, saber parlar en públic, treballar en equip i saber entendre i desenvolupar un tema d’actualitat.

El Parlament Juvenil consta d’una sessió regional, una de nacional i dues d’internacionals per a les escoles classificades. L’Anna Funke, alumna de 1r de batxillerat, va superar totes aquestes fases durant el curs 2016-2017. L’Anna ha estat nomenada Head Organiser de la sessió regional 2017-2018 de l’EYP. La seva tasca consisteix en convidar les escoles a participar en la sessió regional de Barcelona i coordinar totes les activitats, conferències, allotjaments, premsa i relacions institucionals,  per als dos dies que durarà l’esdeveniment.

L’Anna està molt contenta amb aquest repte: “Em fa especial il·lusió i animo als alumnes de 4t d’ESO a presentar-se. No només perquè és una experiència molt enriquidora que recomano a tothom, sinó perquè aquest any formo part d’aquesta organització tan increïble”.

 

Enhorabona Anna!